Hobby

Incepe primii pasi prin intalniri cu colegii nostri mai experimentati, care pot sa te faca sa intelegi anumite lucruri si principii.
Acestea te vor ajuta in modelismul pe care vrei sa-l practici, indiferent de nivelul la care vrei sa ajungi.

Dorim ca viitoarele generatii de modelisti sa beneficieze de toata experienta noastra, astfel incat sa poata duce modelismul pe culmile cele mai inalte posibile.
Vom fi alaturi mereu de cei care admira sau practica acest gen de activitati.
Nu stii daca iti place ? Ai vrea sa vezi cum este dar nu stii de unde sa incepi ?
Poti incerca, venind la intalnirile noastre saptamanale alaturi de colegii si prietenii nostri, pilotand chiar, in mod trainer un aeromodel sau un automodel radiocomandat.
Daca am reusit sa te convingem, te asteptam cu drag !
Ce trebuie sa stim la inceput de drum ?
De cele mai multe ori reactionam la impuls, mai ales atunci cand ne dorim cu ardoare sa incepem ceva, asa cum este si modelismul. Prin urmare va trebui sa cautam un sfat, un sprijin cat de mic pentru a putea merge mai departe pe drumul dorit.
Din experienta colegilor de club, am constatat ca este cel mai bine sa ai pe cineva initiat in problema pe care vrei sa o incepi. In cazul nostru, modelismul trebuie inceput cu grija pentru a nu ajunge in situatia in care sa concluzionam ca am avut un esec inca de la inceput.
Primii pasi e bine sa fie indrumati, exact ca in copilarie. Trebuie sa captam de informatii care sa ne faca sa luam deciziile cele mai bune.
Echipa noastra va sta la dispozitie cu tot ce poate sa insemne primii pasi in modelism.
In afara de distractia si relaxarea pe care o ofera modelismul, prin diversitatea sa, exista si o parte forte, adica competitia.
Pentru aceasta trebuie exercitiu, antrenament, foarte mult antrenament.
Vom incerca, impreuna, sa strabatem calea spre culmile frumoase ale succesului competitional.
Multa bafta si realizari pe masura dorintelor voastre !